شرح کتاب خوانی ها و کتابها

شرح کتاب خوانی ها و کتابها

معرفی ۳۵۰۰ جلد کتابی که تاکنون به زبانهای مختلف خوانده ام و بحث در باره رازهای این کتابها و نکات مثبت یا منفی آنان و چه تاثیری در زندگی انسان می توانند داشته باشند.
شرح کتاب خوانی ها و کتابها

شرح کتاب خوانی ها و کتابها

معرفی ۳۵۰۰ جلد کتابی که تاکنون به زبانهای مختلف خوانده ام و بحث در باره رازهای این کتابها و نکات مثبت یا منفی آنان و چه تاثیری در زندگی انسان می توانند داشته باشند.

رازهای کتابخانه من(۵۸): دنیای علوم مخفی و غیبی(راز سر به مهر طناب جادوی هندی)



طناب جادوی هندی

طناب هندی از کجا امد؟

اجرای طناب هندی یا همان Indian Rope Magic Trick در اصل یک اجرای شعبده هندی است که اولین بار در هند در قرن نوزدهم میلادی اجرا شد. بسیاری از افراد هم این شعبده را " بزرگترین شعبده ی ایلوژن " تعریف می کنند که بسیار مورد توجه قرار گرفته است. این شعبده مشهور است به یک شعبده باز ، یک طناب بلند و یک یا چند همکار مرد.

این شعبده در اصل برای جعل افسانه Hoax توسط شعبده بازان غربی در نظر گرفته شده بود که اولین بار در سال 1890 توسط John Elbert Wilkie به اجرا در آمد و برای همین از آن به بعد این شعبده به انحصار Wilkie در آمد و این شعبده به نام او شناخته شده بود.

اجرای این شعبده به صورتی بوده که در ساده ترین نسخه اش شعبده باز یک طناب را به هوا پرتاب کرده و در هوا خشکش می زند و بدون هیچگونه کمکی به صورت سیخ و صاف ایستاده و همکار مرد از آن طناب بالا رفته و سپس پایین می آید.

عکس زیر پوستر تبلیغاتی اجرای این شعبده توسط Howard Thurston هست که یک شعبده باز آمریکایی در قرن 19 بوده است.

برای دیدن تصویر اصلی در صفحه جدید کلیک کنید.


در نسخه های حرفه ای تر همکار شعبده باز یا خود شعبده باز وقتی به بالای طناب می رفتند ؛ ناگهان ناپدید می شدند و سپس بر روی زمین ظاهر می شدند.

و در نسخه کلاسیک آن طناب مانند مار خودش کم کم بلند شده و روی به آسمان می رود و از نگاه ها ناپدید میشود ( بسیار بالا می رود ) ؛ همکار شعبده باز از طناب بالا و بالا تر می رود و او هم از نگاه ها ناپدید می شود. آن موقع است که شعبده باز وی را صدا می زند و پاسخی دریافت نمی کند. شعبده باز کم کم نگران می شود. شعبده باز با خودش یک چاقو یا شمشیر بر می دارد تا مسلح باشد و سپس خودش هم به بالای طناب می رود. بالا و بالاتر که او هم از نگاه ها ناپدید می شود.

صدای جر و بحث ( دعوا ) شعبده باز و همکارش از بالا شنیده می شود. ناگهان در کمال تعجب اعضای بدن همکار از بالا به زمین پرتاب می شوند. پا ، دست ، صورت ؛ دونه دونه به پایین پرتاب می شوند. گویا شعبده باز از دست همکارش بسیار عصبانی است. وقتی که تمام اعضای بدن همکار شعبده باز به پایین انداخته می شوند خود شعبده باز از طناب پایین آمده و تمام اعضای بدن را در یک سبد گذاشته یا اعضای بدن را یک جای صحنه گذاشته و آن ها را با پتو می پوشاند. سپس به طور عجیبی همکار شعبده باز سالم خواهد شد و ظاهر خواهد شد !

زمان بسیار طولانی درباره راز و فوت و فن این شعبده شک و تردید وجود داشت. تا حدی این شعبده شک و تردید به همراه داشت که The Magic Circle که یک سالن و یک انجمن شعبده بازی در آن موقع بود متقاعد شد فوت و فنی وجود ندارد ! ( افسانه است ). این شرکت حتی صد Guinea هم به عنوان جایزه اجرا کننده ( کسی که بتوانه این کار را اجرا کند ) گذاشت ( Guinea واحد پولی ( سکه ) در قدیم در انگلستان بوده است ).

فردی به نام Karachi که البته نامش Kirachi هم نوشته می شود با نام واقعی Arthur Claud Darby یک شعبده باز انگلیسی بود که ادعا کرد که می تواند این شعبده را با پسرش به نام Kyder اجرا کند. ( در 7 January سال 1935 )
او بالاخره به اجرای این شعبده پرداخت و پسرش به بالای طناب رفت ولی غیب نشد. برای همین هم جایزه ای به Karachi داده نشد.

برای دیدن تصویر اصلی در صفحه جدید کلیک کنید.


بعد از مدتی در همان سال 1935 دوباره Karachi انجمن را دعوت کرد به مبارزه. گفت اگر من بتوانم این کار را انجام دهم به جای 100 سکه ؛ 200 سکه خواهم گرفت به شرطی که فردی بی طرف درباره درستی و رضایت بخشی اجرا من قضاوت کند.
او می گفت که اجرا طوری خواهد بود که من در یک فضای باز با طناب کاملا تست شده و ساخت شرکت معروف ( عادی ) در حالت نشسته طناب را بلند کرده و پسرم از آن بالا رفته و به مدت 30 ثانیه بالای آن خواهد ماند و سپس ناپدید خواهد شد.

البته این خواسته توسط انجمن رد شد و در نهایت در سال 1996 مجله Nature مقاله ای به نام " رازگشایی شعبده طناب هندی " منتشر کرد که توسط Richard Wiseman و Peter Lamont نوشته شده بودند. وینسمن این مقاله را طی صحبت کردن با حداقل 50 نفر که از نزدیک در قرن 19 و 20 این اجرا را از نزدیک دیده بودند نوشت که راز بسیاری از نسخه های این شعبده را برملا می کرد.
راز کار در آن بوده که این شعبده در شب انجام می شده و بین دو درخت. یک سیم باریک وجود داشته بین دو درخت که وقتی طناب به بالا پرتاب می شده توسط این سیم بلند می شده و همکار شعبده باز از آن بالا می رفته است.

بعد ها کتاب ها و مقالات کامل تری راجع به روش غیب شدن همکار شعبده باز و ... منتشر شد و هر کدام روشی برای انجام این کار می نوشتند که در نهایت Penn و Teller بودند که کاملترین اطلاعات را منتشر کردند و این کار از مهمترین خدمات Penn و Teller به جامعه شعبده بازی به حساب می آورند.


منبع : سایت شعبده

ولی من در کتابخانه و آرشیو خود اسناد و مدارکی مستند در اختیار دارم که نشان میدهد این کار در روز در هند انجام نی گیرد و در ضمن نویسنده تاریخ عالم آرای نادری که شرح فتوحات نادر شاه است و همراه او بوده گزارش مفصلی دارد که بدستور محمد شاه هندی در مقابل نادر شاه همین جادوی طناب را اجرا کردند که بشدت مورد توجه نادر قرار گرفت.


سیری در کار  جادوگران زمان موسی پیامبر

آیات ۵۷ الی۵۹ قرآن

فرعون گفت: ای موسی، تو آمده ای به طمع آن‌که ما را از کشورمان به سحر و شعبده خود بیرون کنی؟ (57)

 ما هم در مقابل سحر تو سحری البته خواهیم آورد پس میان ما و خودت موعدی معین کن که بی‏آن‌که هیچ یک از ما خلف وعده کنیم در سرزمین مسطحی (که خلایق ببینند، برای سحر و ساحری) مهیا شویم. (58)

 موسی گفت: وعده‌ی ما و شما روز زینت (یعنی روز عید قبطیان) باشد و مردم پیش از ظهر (به موعد برای مشاهده) همه گرد آورده شوند." (59)

شرح
ایرادات و تهمت های فرعونی
فرعون پس از آن که سخنان موسی راشنید از موسی پرسید : پس تکلیف آنان که قبل از من بودند چه می شود.
موسی به او پاسخ داد که شرح کار و کردار همه بندگان در دفتر الهی ثبت می شود.
فرعون در اینجا دو تهمت به موسی و برادرش زد و گفت تو آمده ای ما را از سرزمین خودمان بیرون کنی دوم این که می خواهی ان کار را را با سحر و جادو وشعبده انجام دهی. پس آماده مبارزه با ساحران و جادوگران ما باش!

 
آیات ۶۰ الی ۷۶

"آن گاه فرعون (از موسی) رو گردانید و به تدبیر جمع‌آوری سحر و ساحران پرداخت، سپس  آمد. (60)
موسی ساحران را گفت: وای بر شما! زنهار بر خدا (به سحر) دروغ مبندید که به عذابی بنیاد شما را بر باد هلاک دهد، و هر کس به خدا افترا بست سخت زیانکار شد. (61)
پس آن‌ها در کارشان به گفت و شنید پرداختند و راز خود را پنهان داشتند." (62)

شرح
موسی با سخنرانی کوتاه نظر ساحران را متوجه حداوند یکتا کرده و به آنان هشدار داد و همین زمینه تغییر و تحول را درون آنان بوجود آورد.

"فرعونیان گفتند: این دو تن (موسی و هارون) دو ساحرند که می‏خواهند به سحرانگیزی خود، شما مردم را از سرزمینتان بیرون کنند و طریقه‌ی نیکوی شما را (که اطاعت فرعون است) از میان ببرند. (63)
پس (ای ساحران) باید شما با هر مکر و تدبیری توانید مهیا شده و (مقابل این دو ساحر) صف‌آرایی کنید، که امروز آن کس که غلبه و برتری یابد محققاً او فیروزی یافته است. "(64)

 
روز ساحران آیات ۶۵ الی
"ساحران گفتند: ای موسی تو نخست به کار خواهی پرداخت یا ما اول بساط خود بیفکنیم؟ (65)
 موسی گفت: شما اول بساط خود درافکنید، (آن‌ها بساط خویش افکندند) که ناگاه در اثر سحر آنان رسن‌ها و چوب‌هاشان پنداشتی در نظر به جنبش و رفتار آمد. (66)
در آن حال موسی در دل خویش سخت بترسید . (67)
ما گفتیم: مترس که تو البته همیشه غلبه و برتری خواهی داشت. (68)
و اینک عصایی که در دست داری بیفکن تا  بساط سحر و ساحری اینان را فرو بلعد، که کار اینان حیله ساحری بیش نیست و ساحر هر جا رود  هرگز فلاح و فیروزی نخواهد یافت. (69)
پس همه ساحران به سجده افتاده و گفتند: ما به خدای موسی و هارون ایمان آوردیم." (70)

 شرح
ساحران دست به جادوی سیاه زدند و چوبها و رسن های آنان به حرکت در آمدند. این نوع جادوی سیاه اوج قدرت جادوگران است که برای جلب توجه و قدرت نمایی طناب و یا چوب را به حرکت در می اورند. هنوز که هنوز است جادوی طناب هندی که در هوا معلق میماند و پسر بچه ای از آن بالا می رفتند و طناب خم نمی شود هم چون موضوعی اسرار آمیز و رازی سر به مهر باقی مانده و جادوگران هندی شگرد این کار را به کسی نمی آموزند.
به هرحال نوبت موسی که شد او عصای خود را به زمین انداخت و آن به چیزی تبدیل شد که همه چوبها و رسن های ساحران را بلعید و سیستم جادوی آنان را باطل ساخت.
جادوگران که این قدرت موسوی را دیدند سجده کرده و گفتند که به خدای موسی و هارون ایمان آوروه اند.


"فرعون گفت: شما چرا پیش از آن‌که من اجازه دهم به موسی ایمان آوردید؟ معلوم است که او در سحر معلم شما بوده، باری من شما را دست و پا بر خلاف یکدیگر می‏برم و بر تنه نخل‌های خرما به دار می‏آویزم و خواهید دانست که عذاب (من و موسی) کدام سخت‏تر و پاینده‏تر است. (71)

 ساحران به فرعون پاسخ دادند که ما تو را هرگز بر این معجزات آشکار که به ما آمده و بر خدایی که ما را آفریده مقدم نخواهیم داشت، پس در حق ما هر چه توانی بکن که هر ظلمی کنی همین حیات دو روزه دنیاست. (72)

ما به راستی به خدای خود ایمان آوردیم تا از خطاهای ما درگذرد و گناه سحری که تو ما را به اجبار بر آن داشتی ببخشد، و (لطف و مغفرت) خدا بهتر و پاینده‏تر (از حیات فانی دنیا) است. (73)

که همانا هر کس به خدای خود طاغی و گنهکار وارد شود جزای او جهنّم است که در آن جا نه بمیرد (تا از عذاب برهد) و نه زنده شود (که از لذت زندگی برخوردار باشد). (74)

و هر کس به خدای خود مؤمن باشد و با اعمال صالح بر او وارد شود اجر آن‌ها هم عالی‏ترین درجات بهشتی است. (75)

آن بهشت‌های عدنی که دائم زیر درختانش نهرها جاری است و تا ابد در آن جا (از نعمت و حیات برخوردار) هستند و آن بهشت پاداش کسی است که خود را (از کفر و عصیان و شرک و طغیان) پاک و پاکیزه گرداند. (76

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد