شرح کتاب خوانی ها و کتابها

شرح کتاب خوانی ها و کتابها

معرفی ۳۵۰۰ جلد کتابی که تاکنون به زبانهای مختلف خوانده ام و بحث در باره رازهای این کتابها و نکات مثبت یا منفی آنان و چه تاثیری در زندگی انسان می توانند داشته باشند.
شرح کتاب خوانی ها و کتابها

شرح کتاب خوانی ها و کتابها

معرفی ۳۵۰۰ جلد کتابی که تاکنون به زبانهای مختلف خوانده ام و بحث در باره رازهای این کتابها و نکات مثبت یا منفی آنان و چه تاثیری در زندگی انسان می توانند داشته باشند.

۱۰۰۱ کتاب که باید خواند: کتاب جن گیر نوشته ویلیام پیتر بلتی و معما های آن(بخش دوم): عراق و ارتباط آن با جن گیر: معبد حترا



 کتاب   جن گیر نوشته  ویلیام پیتر بلتی و معما های آن(بخش دوم)


کتاب جن گیر با عراق چه رابطه ای دارد؟

همان گونه که گفتم داستان کتاب جن گیر با صحنه هایی از اکتشافات باستانشناسی در شمال عراق آغاز می شود . فیلمی که از روی کتاب ساخته شده آغاز بخش عراق را با پخش اذان مسلمانان و بخشهای نخست و مهمش آغاز می کند که شامل الله اکبر و گواهی به وجود  الله خدای یکتا و پیامبری حضرت محمد است .
در همان زمان است که پسر بچه ای دوان دوان به طر ف کشیش می رود و به او خبر پیدا شدن چیزی را می دهد.
آن چیز یک مجسمه نه چندان سالم از یک خدا- دیو است که کشیش با آن آشناست و وقتی آنرا لمس می کند حالتی عجیب در چهره او ظاهر می شود. گویی تسخیر می شود و یا وجود آن  دیو را در اطراف خود احساس می کند . سپس حرکت می کند و ناگهان با مجسمه پازوزو بر خورد می کند که دیگر حالت روحی کشیش کاملا تغییر می کند و بصورت انسانی ضربه خورده ، منگ و یا مضطرب در می آید. بطوری که ناچار می شود قرصی و دارویی بخورد تا اندکی آرامش یابد ولی با این وصف حرکت او مانند مستان  و منگ ها ست. 

معبد حترا، هترا یا الحضر و رازهای آن

اما معبد هترا یا حضر (به عربی: الحضر) یا حتره یا حترا کجاست؟ جایی که کشیش با پازوزو بر خورد می کند.
(حترا یا الحضر  شهری باستانی است که در استان نینوا، عراق و در ۲۹۰ کیلومتری شمال شهر بغداد و ۱۵۰ کیلومتری جنوب غرب موصل قرار دارد.
اما در دوران باستان این شهر در فاصله ۵۰ کیلومتری شمال غرب پایتخت آشور باستان واقع بود. شهر حترا دارای معماری خاصی است که می‌توان سه نوع تمدن عربی، یونانی و رومی را در آن دید.
حضراء یکی از تمدن های عربی پیش از اسلام در عراق است که توسط داعش نابود شد .(وجود طاقهای ضربی نماد معماری ایرانی است)
این شهر حضر  تا زمان شاهپور اول یا اندکی پس از او در تاریخ  نقش بازی کرده‌است.)
گویا نام‌رسمی شهر بیت الاهاء به معنی خانه خدا بوده که بعدها به الحضر تبدیل شده است.
(ساختمان‌های این شهر غالباً از سنگ است و اسلوب معماری آن مخلوطی از اسلوب معماری آشوری و عربی و یونانی است که اهل حضر به وجود آورده‌اند. القاب و نام‌های امیران حضر بیشتر آرامی و عربی است. حضر در زمان اشکانیان که آن‌را تحت حمایت خود داشتند و حکومت آن را تقویت می‌کردند، چندین بار مورد حمله رومیان قرار گرفت. تراژان در سال ۱۱۶ م. آنجا را گرفت اما در پایان همان سال که شهر را مجدداً محاصره کرد بدون گرفتن نتیجه‌ای عازم روم شد. سوروس که در سال ۱۹۵ م اشکانیان را شکست داد، اعراب حضر را نیز قلع و قمع کرد اما هم او در حملات و محاصره‌هایی که در سال‌های ۲۰۰ م؛ و ۲۰۱ م. علیه شهر صورت داد موفقیتی به دست نیاورد.

برخلاف پارت‌ها که دولت‌های کوچک را در داخل و در مرزهای خود تحت حمایت خود گرفته و تقویت می‌کردند، ساسانیان به ادامه حیات این دولت‌ها یا نفوذ دولت‌های بیگانه در درون ایران گرایشی نداشتند. به همین جهت بود که تاجران تدمری و نبطی از شهرهای اطراف فرات بیرون رانده شدند و حکومت کوچک کرخ و حضر ازبین رفتند.
در پی حمله داعش به شمال عراق و تصرف استان نینوا در سال ۲۰۱۴، داعش در شانزدهم اسفند ۱۳۹۳ (۷ مارس ۲۰۱۵) به محوطه باستانی حترا یورش برد. این اقدام داعش با خشم باستان شناسان مواجه شد. بسیاری از آثار باقیمانده ساختمانی معبد حترا در حمله داعش از بین رفت...)

(بخشهای درون پرانتز از ویکیپدیاست)

https://m.youtube.com/watch?v=wh5U-sB4rzY
در آدرس اینترنتی وقوع می توان بخش اول فیلم‌جنگیر یعنی صحنه باستانشناسی عراق را دید.


ادامه دارد

امیر تهرانی

ح.ف

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد