معرفی ۳۵۰۰ جلد کتابی که تاکنون به زبانهای مختلف خوانده ام و بحث در باره رازهای این کتابها و نکات مثبت یا منفی آنان و چه تاثیری در زندگی انسان می توانند داشته باشند.
معرفی ۳۵۰۰ جلد کتابی که تاکنون به زبانهای مختلف خوانده ام و بحث در باره رازهای این کتابها و نکات مثبت یا منفی آنان و چه تاثیری در زندگی انسان می توانند داشته باشند.
شگفتیها و عجایب کتاب مثنوی نوشته محمد جلال الدین مولوی (۱)
داستان حمام زنانه و مردنفوذی به حمام
مولانا محمد جلال الدین مولوی یکی از نکته سنج ترین و هوشمندترین شاعران پارسی زبان بوده است. فقط یکبار دقیق مطالعه کتاب مثنوی ا و این نبوغ و نکته سنجی اش را نشان خواهد داد.
البته اندکند اشخاصی که این کتاب را از ابتدا تا انتها خوانده باشند. در ست همانطور که اغلب قرآن را نخوانده اند، شاهنا مه را نخوانده اند، بوستان و گلستان،تاریخ بیهقی، اشعار حافظ، پنج گنج نظامی و...را بطور تمام نخو انده اند، کتاب مثنوی مولوی نیز به همین سرنوشت دچار شده است. اگر چه این کتاب وضعش بهتر از کتابهای دیگر پارسی است . چون اقبال جهانی نیز به آن وجود داشته است.
کتاب مثنوی کتاب عجایب و شگفتیها است. مولوی در این کتاب زمین و آسمان را به هم متصل می سازد تا انسان را معرفی کند. او می خواهد ارزش حقیقی انسان را نشان دهد و جایگاه او را در عالم هستی مشخص سازد. تکیه گاه اصلی او و منبع بنیادین مولوی در کتاب مثنوی قرآن می باشد. البته از فلسفه و تاریخ نیز سخن گفته و حتی از فرهنگهای ملل دیگر بهره گرفته است . اما هد ف او تقریر قرآن به زبان پارسی و در قالب شعر است.
مولوی در ابراز حقایق پرده پوشی و سانسور کنار گذارده و اصل مطلب را بیان می کند.
حادثه حمام زنانه یکی از شاهکار های مولوی است که از صحنه جنسی پورنوگرافی گذر می کند و به عرش الهی می رسد. یعنی این هنر ا ست که از فرش ، عرش می سازد.
در این داستان او از مردی سخن می گوید که با لباس زنانه در حمام زنان خدمت می کرد و امیال درونی خود را با دلاکی برای زنان بر آورده می ساخت.
هرشب توبه می کرد که از آن کار دست بر دارد و باز با طلوع آفتاب به سراغ حمام زنانه می رفت.
روزی در راه با یکی از مردان معنوی ملاقات کرد و از او درخواست دعا نمود. مرد عارف نگاهی کرده، او را وراندازی کرده، لبخندی زده و گفت : "بزودی تو را ت به می دهند":